Partnerski pogoji poslovanja

Partnerski pogoji poslovanja

Partnerski program spletne trgovine Gjuna.com je brezplačen in vanj se lahko včlanijo samo polnoletne osebe. Včlanitev v partnerski program ni avtomatska, po izpolnitvi vloge za včlanitev v partnerski program, mora biti včlanitev odobrena s strani podjetja GJ una Gorazd Pokec s.p. potrditev včlanitve prejmete po elektronski pošti.


Partnerski program omogoča zaslužek članom kateri postavijo povezavo ali povezave na njihovih spletnih straneh in ostalih elektronskih medijih na katerih oglašujejo Gjuna.com spletno trgovino ali določene izdelke na njej. Vsa prodaja, ki je opravljena kupcem, ki so kliknili na njihovo povezavo, se bo štela za njihovo provizijo v partnerskem programu. Standardna provizija je 5% in jo je mogoče po dogovoru spreminjati.


OPOZORILO: Registracija v partnerskem programu ni povezana z registracijo kot kupec v spletni trgovini ali registracijo v Gjuna.com klubu!


1. Sredstva, ki jih člani pridobijo s provizijo od prodaje, se po predhodno poslanem zahtevku, ki ga je potrebno pisno poslati na elektronski naslov podjetja info-trgovina@gjuna.com.si, izplačajo v roku 15 delavnih dni na TRR člana. Neporabljena sredstva člana se prenesejo v naslednje leto.


2. Izplačilo uporabniku partnerskega programa je možno na TRR banke, račun PayPala ali kot dobropis, ki se ga lahko koristi v naši spletni trgovini.


3. Kupec s svojo izpolnitvijo vloge za članstvo in registracijo v partnerskem programu na spletni strani www.gjuna.com.si dovoli, da lahko podjetje preveri vse podatke, navedene v vlogi in registraciji in jih elektronsko obdeluje.


4. Podjetje GJ una Gorazd Pokec s.p. ne odgovarja za posledice neresničnih podatkov.


5. Podjetje GJ una Gorazd Pokec s.p. se zaveže, da bo vse osebne podatke v vlogi in registraciji partnerskega programa zbiralo, varovalo in obdelovalo kot je navedeno v pravilniku o zasebnosti, ki je objavljen na uvodni strani spletne trgovine www.gjuna.com.


6. Član partnerskega programa lahko kadarkoli pisno zahteva, da upravljalec osebnih podatkov preneha uporabljati njegove osebne podatke za neposredno trženje.


7. Z izpolnitvijo prijavnega obrazca in registracijo potrjujete strinjanje s pogoji v članstvu partnerskega programa, strinjanje s pogoji poslovanja, strinjanje s pogoji zasebnosti, ter strinjanje s vpisom v partnerski program. Vsi navedeni pogoji in pravilniki so objavljeni na spletni strani gjuna.com spletne trgovine na naslovu www.gjuna.com.


8. Članstvo v partnerskem programu velja do pisnega preklica izdajatelja ali člana.


9. Podjetje GJ una Gorazd Pokec s.p. ni odgovorno za morebitne zlorabe članstva.


10. Morebitne spore med člani in podjetjem GJ una Gorazd Pokec s.p. rešuje pristojno sodišče v Ljubljan.