Dostava

Dostava

Izdelke, naročene preko internetne trgovine gjuna.com lahko:

prevzamete v trgovini Urbane Majice, Dunajska cesta 41, Ljubljana vsak dan med 9h in 17h (brez dodatnih stroškov). Predhodni dogovor, da je vaš artikel na zalogi in pripravljen za prevzem.

- prejmete po pošti (dostavljamo preko Pošte Slovenije)

Če vas bo poštar obiskal, ko vas ni doma, vam bo pustil sporočilo na katerem bo navedena poslovna enota Pošte Slovenije in čas, ko lahko prevzamete vašo pošiljko. 


Stroški pošiljanja:

Pakiranje in poštnina znaša 2,90 eur.

Poštnina pri naročilih nad 50,00 eur je brezplačna!
Nazoren primer 1 : naročilo 47,00 eur + stroški pošiljanja 2,90 = 49,90 EUR
Nazoren primer 2 : naročilo 50,01 eur  + brezplačna poštnina = 50,01 EUR

 

Pakiranje:

Artikli so skrbno zapakirani v posebni kuverti obloženi z mehurčasto folijo, ki zaščiti artikel pred zunanjimi vplivi kot so vlaga, dež in fizične poškodbe. Za artikle, ki pa menimo da so bolj občutljivi na poškodbe med transportom pa jih temu primerno dodatno zaščitimo.


Čas dostave: 

Pri izdelavi naročil se trudimo biti kar se da hitri. Rok dobave je praviloma 2-5 delovnih dni. Ob sobotah, nedeljah in praznikih dostava ne obratuje.
Običajno vam odgovorimo isti dan in naročilo pripravimo v 2 delovnih dneh. Včasih pa to zaradi povečanega procesa dela ni možno.
 


Garancija:

Če je artikel fizično poškodovan ali menite, da je bila napaka na naši strani, nam ga brez skrbi pošljite nazaj po navadni pošti in poslali vam bomo novega.

Več lahko preberete v naših Splošnih pogojih.